KMAFORIZMÁK

A csúcstechnológia nem attól csúcs, hogy mi csak alulról láthatjuk. Hanem, mert minden más technológia kell a fenntartásához. Tehát a csúcstechnológia sem nem tiszta, sem nem biztonságos.

újblog

újblog

Friss topikok

  • Hangya: A nyomtatós szöveg alatt nem arra gondolt hogy más jön ki a nyomtatón mint ami a képernyőn jelenik... (2007.08.23. 00:33) Wordizmus
  • valaki: késő.. elolvastam.. gáz? (2007.08.21. 21:24) Agyváladék

Linkblog

Agyváladék

2007.08.17. 15:13 | bbenoe | 2 komment

Mint ismeretes, szellemi tevékenységek voltaképpen az emberi (és állati) agy elektromos és kémiai állapotának komplex változásai. A szellemi tevékenységek tárgyiasult eredményei az agy által termelt váladékoknak tekinthetők.

A testváladékok vizsgálata és cseréje az élet minden szintjén a társas tevékenység fontos része. A verejték, nyál, vizelet, széklet szaglászása, ízlelése rendkívül érzékeny eszköz. Hihetetlenül pontos adatokat szolgáltat a váladék kibocsátójának teljes testi és lelki állapotáról.
A váladékvizsgálat képességének egy része veleszületett, más része az élet során tanult tulajdonság.
A váladékok cseréje sokszor a legintimebb együttlétek velejárója.

Nos, az olvasás az agyváladék vizsgálata. A megfelelően pontos szövegértelmezést (érzékeny agyváladék-vizsgálatot) tanulni kell, aminek eszköze a vizsgálat minél sűrűbb gyakorlása, a minták együttes kiértékelése.
Az agyváladék-csere (beszélgetés, együttes tévénézés, olvasás) az egyéb váladékcserékkel azonos bensőségességű tevékenység. Ne is gyakoroljuk akárkivel, csak olyannal, aki érdemes a saját agyváladékunk befogadására, s akiét mi is készséggel (szerencsés esetben gyönyörrel!) fogadjuk be.

Címkék: olvasás kultúra szocializáció

A bejegyzés trackback címe:

https://uujblog.blog.hu/api/trackback/id/tr95142455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UB 2007.08.21. 16:57:18

Kéretik nem elolvasni!!

valaki 2007.08.21. 21:24:34

késő.. elolvastam.. gáz?
süti beállítások módosítása