KMAFORIZMÁK

A csúcstechnológia nem attól csúcs, hogy mi csak alulról láthatjuk. Hanem, mert minden más technológia kell a fenntartásához. Tehát a csúcstechnológia sem nem tiszta, sem nem biztonságos.

újblog

újblog

Friss topikok

  • Hangya: A nyomtatós szöveg alatt nem arra gondolt hogy más jön ki a nyomtatón mint ami a képernyőn jelenik... (2007.08.23. 00:33) Wordizmus
  • valaki: késő.. elolvastam.. gáz? (2007.08.21. 21:24) Agyváladék

Linkblog

Demokrácia

2010.12.08. 16:14 | bbenoe | Szólj hozzá!

A magyar kormány a választójogú lakosság 47 százalékának 2/3-a (az összes választó mintegy 31 százaléka) helyeslésének birtokában módosíthatja az alkotmányt. Mert erre a polgárok felhatalmazták.

Ha a polgárok sok százezrei adót csalnak, akkor az az adótörvény miért hatályos? Ugyanazok a polgárok tevőlegesen, tudatosan véleményt nyilvánítanak a közigazgatásról.
Miért nem veszik figyelembe?

Konkrétan a minimálébéres és zsebbe fizetett, illetve minimálbéres és vállalkozó polgárok (tehát dolgozó, jövedelemszerző, fogyasztó, adófizető) hatalmas tömegéről van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://uujblog.blog.hu/api/trackback/id/tr192502257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása